We gaan een nieuw seizoen in met het dorpshuis "nieuwe stijl". We willen graag méér gasten ontvangen, de vele mogelijkheden van ons dorpshuis zoveel mogelijk benutten en daarmee de Molenkamp vitaal te houden als warm hart van ons dorp. 
Als jouw bedrijf of organisatie weleens “de hei op gaat” voor vergaderingen of andere bijeenkomsten, draag dan het Dorpshuis eens aan als de perfecte  en voordelige locatie: Rustig gelegen modern gebouw met ruime parkeergelegenheid, diverse ruimtes en de mogelijkheid voor een flinke (bos-) wandeling. Dan moet het toch wel een productieve bedrijfsmeeting worden?

We hebben een mooi terras waar je lekker kan genieten van een kopje koffie, en natuurlijk de mogelijkheid tot het opladen van de accu van de elektrische fiets.

Voor kinderfeestjes van ongeveer 8 tot 12 jaar kan je het jeugdhonk (en/of de grote zaal) afhuren, inclusief alle gewenste hapjes en drankjes scheelt dat thuis weer een heleboel “gedoe”. De vergaderzaal kan afzonderlijk worden gehuurd. Deze is voorzien van een eigen geluidsinstallatie en kan volledig zelfvoorzienend worden ingericht d.m.v. een mobiele bar. Je kan bij Deynice vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden en je wensen bespreken!

Om je een idee te geven van de ruimtes hieronder een overzicht

Ruimte Grootte Capaciteit
Grote zaal (gymzaal) 180m2 100 tot 150 personen
Podium (vergadering) 42m2 10 tot  20 personen
Vergaderzaal links 27m2 10 personen
Vergaderzaal rechts                              40m2 20 personen
Jeugdhonk (alleen incidentele verhuur) 50m2 10 personen
Ontmoetingsruimte (bar)  120m2 (alleen voor “special events”)