Evenementenkalender

Flat View
Bekijk per jaar
Maandelijkse weergave
Bekijk per maand
Weekly View
Bekijk per week
Daily View
Bekijk vandaag
Search
Zoeken
Tichelloop Herxen Windesheim
Vrijdag, Juni 02, 2017, 18:00
Hits : 478
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oproep voor vrijwilligers hardloopwedstrijd “De Tichelloop”

Vrijdagavond 2 Juni 2017 organiseren wij, een aantal enthousiaste hardlopers, de eerste Tichelloop, ook wel de Herxen – Windesheim – Herxenloop te noemen. De wedstrijd bestaat uit een kinderloop, de 5 km en de 10 km.

 

We zijn nu met de voorbereiding bezig en doen graag een beroep op jullie. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons die avond willen helpen. Het gaat om verkeersregelaars, helpen bij de inschrijving, helpen bij het water geven, opbouw van het parcours, helpen bij de finish en prijsuitreiking, helpen langs het parcours. Kortom we kunnen diverse vrijwilligers gebruiken.

Vindt je het leuk om een paar uurtjes in te zetten voor een nieuw en sportief evenement binnen Herxen en Windesheim, dan heten we je méér dan van harte welkom. Zonder jullie kunnen we niets.

 

Lijkt het je leuk om deel te nemen in (een deel van) de organisatie schroom dan niet, we geven je graag nadere informatie.

 

Voor meer informatie en aanmelding zie onderstaande contactpersonen.

 

Sander Dresken                                                              0570-545995                      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Teun van Nee                                                                                                 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Corrie van de Streek                                                                                    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Theo Haverkamp                                            0612847757                        Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Bij voorbaat hartelijk dank.