Voor Windesheim en de omgeving gaat de gemeente binnenkort een bestemmingsplan maken. De gemeente vraagt daarbij uw hulp. De mensen in het stadskantoor kunnen natuurlijk veel informatie verzamelen, maar u als bewoner van het dorp en het gebied daar om heen heeft lokale kennis, weet veel van de geschiedenis en heeft vast allerlei ideeën over de toekomstige inrichting. Dit is belangrijke input voor het nieuwe bestemmingsplan. 

Onder deze link zit een enquete, open het (Excel) bestand. (eventueel de macro inschakelen). Plaatselijk Belang Windesheim wil u uitnodigen deze enquete in te vullen om mee te denken over de toekomst van Windesheim en het buitengebied. De enquete kan tot 1 maart ingevuld worden. Versturen gaat via de blauwe knop boven aan de lijst.

Voelt u zich erg betrokken bij dit onderwerp en wilt u meedenken met het bestuur van PB, dan kunt u zich ook opgeven voor deelname aan een te vormen werkgroep die samen met de gemeente Zwolle de ruimtelijke kwaliteit in kaart brengt. Aanmelden voor de werkgroep kan via dezelfde enquete. (zie onderaan het bestand)

Belangrijk !
Controleer eerst of de Macro's ingeschakeld staan in Excel. Als dat niet het geval is kan het bestand niet door middel van de blauwe knop verstuurd worden. Klik hier voor de instructie voor Excel 2003 en 2007.