Jawel, de naam is anders. Er zijn mensen die meedenken over de keek.  Altijd mooi en wordt zeer op prijs gesteld. Wat is er deze week gebeurd? Ik weet het eigenlijk zelf niet ze goed. De eerste helft van de week was ik aan het werk aan de andere kant van de Noordzee. Van zondag tot en met woensdag aan de “bacon and eggs” en hele grote potten bier zonder schuim. Dan maar even het internet afschuimen voor info….
Woensdag hebben de leerlingen van de Florens Radewijns groep 5 en 6 zich geplaatst voor de finale Schoolvoetbal in het FC Zwolle stadion. Verder werd zaterdag het  Winsummer G voetbalteam gefilmd. Dit wordt uitgezonden aanstaande maandag 9 april bij VI televisie op RTL 7 vanaf 20.30 uur. (Mart bedankt).  
Zaterdagavond was in Herxen “Goud van Oud 2012” Muziek uit de jaren 70 tot en met 2000 werd gedraaid. De afdeling Windesheim was ruim vertegenwoordigd en het duurde zelfs tot 23.00 uur totdat de Herxers in de meerderheid waren. Het was een gezellige avond.
Zondagavond om 20.00 uur gaat de paasbult in de fik. Onder genot van een drankje kunnen we dan weer onze neuzen warmen.
De Majorettes hadden deze week ook weer een wedstrijd, ik wist hier het fijne niet van maar na even op Faceboek te hebben gekeken zag ik dat ze “met de solo geen prijs hadden , maar met de groep wel”. De dames doen het dus nog steeds hartstikke goed!
Verder zijn deze week de laatste klussen in de nieuwbouw uitgevoerd door de gemeente. Er zijn bomen geplant en er is gras ingezaaid. Het ziet er binnenkort vast heel groen en gezellig uit.

Gelukkig zijn er opmerkzame mensen in Winsum, had ik toch helemaal over het hoofd gezien dat Julia den Ouden wel een eerste prijs had met haar solo......Gefeliciteerd. (ik zal beter opletten)

Volgende week weer een keek.