Ook dit jaar komt Sinterklaas weer in Windesheim aan. Wij hopen hem op 24 november om 13:00 uur te ontvangen bij de brug. Omdat Sinterklaas dol is op een feestje nodigt hij de kinderen uit om gelijk na de intocht zijn verjaardag mee te vieren in het Dorpshuis. Wij willen van te voren graag weten welke kinderen er komen.  Aanmelden kan door een berichtje (tel 0641315056) of een mail te sturen naar Jojanne (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Geef bij het berichtje ook wat informatie over de kinderen voor in het grote boek! De kinderen worden in kleine groepjes bij Sinterklaas geroepen waardoor er voor elk kind kort de aandacht is. Aanmelden graag vóór 17 november.

Verder is het de bedoeling dat jullie zelf een klein cadeautje kopen voor de kinderen voor maximaal 3 euro, dit cadeau kan worden ingeleverd bij dorpsstraat 86 (doos bij de voordeur) ingepakt en met naam. Inleveren vóór 22 november.

 Kinderen van 0-12 zijn uitgenodigd voor deze middag.  Niet alle kinderen (zowel de jongste als de oudste) zullen behoefte hebben aan een ontmoeting met Sinterklaas. In dat geval is het fijn als we weten dat ze komen (d.m.v. een berichtje) maar delen we ze niet in voor een meet en greet met Sinterklaas en hoeft er dus ook geen cadeau ingeleverd te worden.

Verder zijn wij op de dag zelf nog opzoek naar een paar mensen die kunnen helpen met het versieren van de zaal. En hulp tijdens de middag voor wat hand en span diensten. Kan je? Geef dat dan ook even aan.

Met vriendelijke groet,

Yvonne en Jojanne namens het j-team