In de herfstvakantie op 22,23 en 24 oktober 2019 is er weer VAKANTIEBIJBELWEEK in Windesheim. Het thema is “SchatRijk!”. We zoeken prachtige schatten uit de Bijbel over God. Ben je tussen de 4 en 12 jaar? Dan ben je van harte welkom in de Hervormde Kerk te Windesheim, Dorpstraat 4, 8015PJ.

We zingen liedjes, luisteren naar een verhaal uit de Bijbel, doen een spel, knutselen en babbelen over van alles en nog wat in kleine groepjes.
Je kunt je inschrijven om 9:15 uur en we starten om 9:30 uur. Dinsdag- en woensdagochtend zijn om 11:30 uur afgelopen. 

Het programma op donderdag 24 oktober is net een beetje anders. We beginnen dan ook om 9:30 uur maar we sluiten de ochtend af met een lunch (pannenkoeken!), die tot 12:30 uur duurt. ’s Avonds om 19:00 uur is de afsluiting. Alle ouders, familie, vrienden en bekenden zijn dan welkom om te bekijken waar de kinderen in de afgelopen week mee bezig zijn geweest.

Kun je niet alle dagen, maar wil je één dag komen? Geen probleem - ook dan ben je welkom! En natuurlijk mag je ook vriendjes en vriendinnetjes meenemen.

Meedoen is helemaal gratis en voor geïnteresseerden (ouders) staan koffie en thee klaar!

Verder zoeken we mensen die willen meehelpen. Vind je /u het leuk om met de kinderen te knutselen, te helpen bij een spel of pannenkoeken te bakken? Laat dan van je horen! Voor informatie kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tot ziens!