Gezellig, dat was het! Onder genot van de nodige versnaperingen de tocht der tochten muzikaal ondersteunen: De tourtocht .be" target="_blank">kleigaten 2012.be" target="_blank">.
Geen verzwarende weersomstandigheden, geen slechtgehumeurde mensen, geen gezeur. Alleen maar gezelligheid. Zeker weten dat dit de verdienste was van ijsclub TRIO VOORUIT!

En dan de volgende dag. De zenuwen beginnen bij meerdere kapellers toch wel wat te kriebelen. Het is onze wedstrijddag. Met als thema Country en Western jezelf als kapel 10 minuten presenteren op het hoofdpodium in de Bierton. Dit alles als onderdeel van het jaarlijkse Kapellenfestival. Een tiental zeer hoog aangeschreven kapellen strijden hier om o.a. de muzikale dagprijs, de entertainment dagprijs en de presentatie prijs. En kan er maar één de algehele dagprijs winnen en raad u het maar wie deze won ?!

HEURONSIS uit Windesheim, met hoofdletters geschreven!!!!!!!!!!
Wint de eerste prijs in het Kapellenfestival 2012 in de Bierton.

De jury sprak lovende woorden, we kregen er een slikmomentje van. Gauw de kelen spoelen. Toch even iemand apart in het zonnetje zetten zonder een ander tekort te doen, Gerrit v/d Kolk. Zonder zijn toewijding en enthousiasme als componist geen goed stuk. En de rest van de kapel: muziek maken doe je samen en daar zijn we als kapel op een heel plezierige manier blijkbaar erg goed in. Op de site van Heuronsis staan foto's.     Maar hier ook.