De Markespelers spelen dit jaar met veel plezier ‘Wie is hier de dokter’. Een komedie in vier bedrijven geschreven door Jan Derene. De regie is in de, inmiddels ervaren, handen van regiseusse Alie Grootenhuis.

Korte inhoud van het stuk:
In de drukke praktijk van dokter Bart Prik (what’s in a name…;) werken naast de huisarts een assistente en een klusjesman. De praktijk wordt bezocht door allerlei patiënten met verschillende problemen en kwalen die zich op excentrieke, eigenaardige en eigenzinnige manier gedragen. Niet alleen de huisarts houdt zich met hen bezig, maar ook de assistente en de klusjesman bemoeien zich soms met de behandeling. Daarnaast vinden enkele ongebruikelijke handelingen plaats die te maken hebben met het bezoek van een geheimzinnige patiënt die de praktijk komt bezoeken. Dit alles leidt tot de nodige komische toestanden…….
Genoeg ingrediënten voor een avond onbezorgd genieten en lachen zoals u van de Markespelers gewend bent. 

De toneelavonden vinden plaats op vrijdag 23 en zaterdag 24 maart in Dorpshuis de Herxermarke, Herxen 1 in Wijhe. De zaal is vanaf 19.30 uur open en om 20.00 uur begint de voorstelling. Entreeprijs voor volwassenen Eur 5.00 en kinderen tot 12 jaar Eur 2.50.