{jcomments off}ONSWINDESHEIM.NL bestaat deze maand 1 jaar. Tijd om te kijken wat er in die tijd bereikt is…
De bezoekers tellen we vanaf 26 april 2011. Dit doen we via Statinfo.net. (je kan deze site bereiken door helemaal links onderop de voorpagina op het kleine icoontje te klikken.)

Enige feiten:
Totaal aantal unieke bezoekers:                 14458
Totaal aantal hits:                                           81230
Gemiddeld aantal bezoekers per dag:       44
In de grafiek staat het aantal bezoekers per maand, het gaat goed met de site !

Wat is er dan zo interessant op de site? Het meeste bekeken zijn de Foto's/Films met 3761 hits, goede tweede is de Survival 2011 met 1447 hits.
De mensen die de site onderhouden; Karin, Thomas, Chris en Jan doen hun best om de site zo boeiend mogelijk te houden. Maar ze kunnen daar altijd hulp bij gebruiken. Is er iets gebeurd of staat er een aktiviteit te gebeuren die gedeeld kan worden met het dorp, stuur dan een artikel naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., het liefst met een of meerdere foto’s. Wij plaatsen het dan met veel plezier op de site. Ook PB Windesheim heeft een plek op de site gekregen. We bieden verder alle verenigingen (met of zonder eigen site) de mogelijkheid om informatie te delen. Een goed voorbeeld is de informatie van de Windesheimer Molen en het Stratenvolleybal.

Help ons svp ook de agenda up-to-date te houden. Mail ons als er iets mist! Op deze manier kunnen we een goed overzicht maken wat er staat te gebeuren in Windesheim e.o.