{jcomments off}Op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart gaf muziekvereniging weer haar jaarlijkse uitvoeringen. De vrijdagavond begon met een  mars en de presentatie van de hele vereniging met het korps in de zaal en de drumband en majorettes op het podium, omdat het podium al sinds lange tijd niet groot genoeg is om in de concertopstelling het korps te kunnen herbergen.
Voorzitter Tinus Brand opende de avond en zette de majorettes van het C ensemble Marianne, Julia, Joyce en Anouk extra in het zonnetje vanwege hun tweede plaats op het Nederlands kampioenschap in december vorige jaar. Het korps onder leiding van Jan Maat vervolgde het programma met een selectie muziekstukken dat voor ieder wat wils bevatte. Van het daverende openingsstuk Olympic fanfare and theme ooit geschreven voor de Olympische spelen in Atlanta tot het nummer Dance party met Nederlandse kinderliedjes in een modern jasje. Tussen de muziekstukken door lieten de majorettes als solist, duo of ensemble hun nieuwe shows zien waarmee ze op 17 maart alweer voor het eerst dit jaar naar het majoretteconcours in Marknesse gaan. Het is voor deze dames extra moeilijk omdat het podium eigenlijk veel te klein is voor deze shows. Vlak voor de pauze werd Toos de Boer gehuldigd met de gouden KNFM speld voor haar 50 jarig jubileum als muzikant bij Nooit Gedacht.
Na een pauze waarin de vloer van de zaal vol gebouwd werd met alle slagwerk instrumenten die Nooit Gedacht in huis heeft, was het de beurt aan de drumband om hun kunnen te laten horen op de nieuwe trommels en nieuwe pauken die net voor de uitvoering nog geleverd konden worden. Deze drummers krijgen van hun instructeur Gerco van Olst lastigste stukken op de lessenaar en er wordt van ze gevraagd andere instrumenten te bespelen dan alleen de trommel waar ze ooit op begonnen zijn, maar iedereen was super geconcentreerd om zijn of haar partij zo goed mogelijk te spelen. Nooit Gedacht is bijzonder blij met het hoge percentage jeugdleden binnen deze groep. Ook in dit deel lieten de majorettes hun kunnen zien en presenteerde de gehele groep zich met een stukje dans en toneel wat bij het publiek zeer in de smaak viel.
Op zaterdagavond beet de drumband de spits af en werd het programma door het korps afgesloten. De Stichting Vrienden van Nooit Gedacht heeft de muziekvereniging een bedrag € 2500,- geschonken wat reeds besteed is met de aanschaf van het nieuwe slagwerk voor de drumband. Op beide avonden werd afgesloten met de muziek van Men in Music. Het is altijd gegarandeerd gezellig met deze twee prettige gestoorde heren.

Klik hier voor foto's vn de uitvoering.