Hallo motorrijders,
Het is zondag en heerlijk weer om een ritje te maken op de bike. Even heerlijk met je kop in de wind over mooie weggetjes. Wat is er fijner op zo´n dag, even de huiselijke sfeer ontvluchten. Jij en je motor op pad. Heerlijk! In de daar opvolgende week blijkt dat er meer motorrijders het zelfde idee hadden….. jammer hadden jullie leuk samen kunnen rijden.

Gasderop en de Herxermarke denken de oplossing te hebben voor dit probleem.

Iedere zondagmiddag om 13.00 uur bij mooi weer, eerst even naar Herxen. Onder het genot van een bak koffie, stoere verhalen over jij en je motorbelevenissen en natuurlijk je nieuwe uitlaat laten bewonderen. En dan na de koffie samen of groepsgewijs de wegen op voor een lekker ritje met soortgenoten. Heb je een scheurijzer, chopper of een dikke toerbuffel, iedereen is welkom en er is altijd wel iemand met dezelfde ideeën over  motorrijden als jij.
Aan het eind van de middag lekker nagenietend van een heerlijke middag scheuren of toeren, met een afzakkertje op het terras. Iedereen is welkom motorrijders, brommerrijders of solexers. Of natuurlijk gewoon op de fiets of te voet:  hoe meer zielen des te meer vreugd. Alles zonder verplichtingen en inschrijfgeld.

Dus vanaf 22 april iedere zondagmiddag als je wilt om 13.00 uur motortreffen bij de Herxermarke.
Tot zondag,
Gasderop en de Herxermarke.