Vacature voor Zonnebloem vrijwilliger/sters in Windesheim.

De Zonnebloem afdeling Zuid-Ass is op zoek naar enthousiaste Zonnebloem vrijwilliger/sters die in Windesheim het Zonnebloemwerk willen voortzetten.  

Wat is de doelgroep van de Zonnebloem?

Tot de doelgroep behoren; mensen met een fysieke beperking door ziekte, leeftijd en handicap vanaf 18 jaar. Het gaat dan vooral om mensen voor wie persoonlijk contact en deelname aan het maatschappelijk leven niet vanzelfsprekend zijn.

Wat houdt deze functie in?

U maakt deel uit van een gemotiveerde, gezellige groep vrijwilligers uit Assendorp, Zwolle zuid en hopelijk straks ook Windesheim die deelnemers/gasten bezoeken en op de hoogte brengen van de door de Zonnebloem georganiseerde activiteiten. U brengt bezoekjes en gaat als begeleider/ster mee met activiteiten. Het doel is, dat vrijwilligers en deelnemers plezier ervaren en energie krijgen van het Zonnebloemwerk.

Zonnebloem Lotenverkoop

U bent gewend dat Hennie de Boer bij u met loten aan de deur komt. Zij is nu gestopt en wij bedanken haar voor haar jarenlange spontane inzet! Dit jaar zullen de  vrijwilligers van afdeling  Zuid-Ass het van haar over nemen. Zij komen op 18 juli begin van de avond bij u aan de deur. Mocht u hen hebben gemist, kunt u ook  online loten bestellen via zonnebloem.nl/loterij

Voor contact: Secretariaat Zonnebloem Zuid-Ass

t.n.v. Ingrid Spaltman, van Rechterenmarke 37, 8016 KG Zwolle. Telefoon: 06-44446277.