Op het terras in Herxen starten we om 20.30 uur met een WINTER-BBQ

Terwijl de Solexrijders zich voorbereiden om de kou te gaan trotseren, kunt u bij de stempelpost in Herxen in een heerlijk verwarmde tent op het terras genieten van het lekkerste vlees dat speciaal voor u wordt klaargemaakt door onze lokale BBQ-Cooker.
Natuurlijk is er naast bier en andere lekkere versnaperingen ook heerlijke glühwein!

 

Om precies 21.00 uur start de ‘Dorpshuus tot Dorpshuus-tocht’

Enthousiaste Solexrijders zullen op ludieke wijze gekleed en met bijzondere verlichting precies een uur lang rijden van en naar de stempelposten bij de dorpshuizen in Herxen en Windesheim. Zij spannen zich in om op deze (koude?) winteravond zoveel mogelijk geld bij elkaar te rijden voor de verbouwplannen van het Dorpshuis De Herxer Marke. Steun deze mannen en vrouwen die hun uiterste best doen voor dit mooie doel en moedig ze aan!!!
Bij de stempelpost in Windesheim blaast Heuronsis u lekker warm.
Het geheel wordt in goede banen geleid  door Motorclub GasDurOp

 

Burgemeester van Olst - Wijhe Ton Strien draagt voor één nacht zijn verantwoordelijkheden over aan de Nachtburgemeester van Herxen.

Voor het eerst in de geschiedenis zal de burgemeester van Olst- Wijhe voor één nacht zijn verantwoordelijkheden persoonlijk overdragen aan de nachtburgemeester van Zwolle, die daarmee formeel voor één nacht tevens de Nachtburgemeester van Herxen zal zijn. Dat stukje geschiedschrijving wilt u absoluut niet missen.

Maar er is meer…………………

Fietscompetitie Herxen tegen Windesheim.

Drie topwielrenners uit Herxen strijden tegen drie topwielrenners uit Windesheim. Op een groot scherm in de Herxer Marke is te volgen hoe de wielrenners virtueel de Alpe d’Huez gaan beklimmen. Bloedstollend spannend en wees op tijd want het gaat ergens om!

 

De nachtburgemeester van Zwolle maakt een portret van Wat en Wie u wilt.

Jeroen van Doornik is de eerste officieel benoemde nachtburgemeester van de gemeente Zwolle, die zich inzet voor '…een creatief, bruisend en veilig nachtleven….'. Deze kunstenaar zal de hele avond aanwezig zijn om zijn schilderkunsten voor wie dat wil en wat u wilt te tonen.
Binnen 15 minuten kunt u in het bezit zijn van een kunstwerk op A3 formaat met eeuwigheidswaarde  voor een zeer(!) betaalbare prijs.

 

DJ Judas en de New Country Ramblers verzorgen de muzikale omlijsting in Herxen

Wie kent Jan en Ingrid niet!? Zij zijn fenomenen in Country en Bluegras-land.
Zij bogen op vele, vele jaren ervaring en zijn door hun bijzondere optreden en verschijning een must om te zien.  Op deze avond worden de New Country Ramblers versterkt met de begeleidingsgitarist van ondermeer Douwe Bob: genieten!!!

Heuronsis weet van Toeten en Blazen bij de stempelpost in Windesheim.

 

We verzorgen in samenwerking met Taxi Wilfred Hetebrij vervoer voor vijf euro per persoon heen en terug vanaf Zwolle (vertrek 20.15 uur opstapplaats Station centrumzijde) en vanaf Windesheim (vertrek 20.45 opstapplaats De Molenkamp)

We denken een gezellig en gevarieerd programma te bieden en hopen van harte dat u erbij aanwezig kunt zijn, voel je WELKOM!!

Tot 26  januari om precies 20.30 uur!!!!