Jansen & Jansen is sinds 1 februari 2017 gevestigd aan de Dorpsstraat 1 in Windesheim. Een ieder kan er  terecht voor Hongaarse buitenkook producten zoals kookkachels, driepoten, vuurschalen, kookketels en aanverwante pannen en accessoires. Het jaar 2017 was een goed jaar voor de zaak en er zijn plannen voor uitbreiding

Het team van Jansen & Jansen laat weten: 2017 was voor ons een mooi jaar en we zijn blij met ons winkeltje in Windesheim. Zo blij zelfs dat we onze ruimte willen uitbreiden. Dit wordt in de loop van de 1e helft van 2018 gerealiseerd.

In deze extra ruimte zullen we vooral uitbreiden met mooie brocante spullen uit Hongarije. Deze spullen worden door ons zelf gezocht in Hongarije en meegebracht naar Windesheim. Nu hadden we al brocante spullen in ons winkeltje staan maar deze uitbreiding geeft ons meer mogelijkheden.

Naast de winkel in Windesheim, shop-in-shop winkels in Almelo en Wolvega, heeft Jansen & Jansen sinds kort ook een eigen website met webshop. Hierop kunnen natuurlijk onze producten besteld worden maar er is meer te lezen op onze website. Uitleg over buitenkoken, recepten voor heerlijke gerechten, de agenda van de markten en fairs waar we staan en de mogelijkheden voor workshops staan op de website vermeld.

We nodigen iedereen van harte uit in onze winkel maar ook op onze website http://www.jansenjansenbuitenkoken.nl