Door een samenwerking van VSW met Gewoonappeltaart.nl worden er in het dorpshuis de Molenkamp te Windesheim appeltaarten en appelkoeken verkocht waarvan de opbrengst naar voetbalvereniging VSW gaat.

De appeltaart (12 punten) zal € 12,95 gaan kosten en de appelkoeken € 1,25 per stuk (per 5 stuks € 6,- en per 10 stuks € 12,-).

De producten zijn ingevroren en daardoor makkelijk mee te nemen. Ze kunnen vanaf 13 februari gekocht worden aan de bar van het dorpshuis.

Wat is "GEWOON APPELTAART":

Gewoon Appeltaart bakt in samenwerking met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, ambachtelijke appeltaarten. Een appeltaart zoals uw moeder of oma vroeger ook bakte. Bereid met verse ingrediënten uit de regio Zwolle en met zorg.
Niet alleen u en uw gasten genieten van een heerlijk ambachtelijke appeltaart. Ook onze bijzondere bakkers genieten ervan om speciaal voor u een appeltaart te bakken. Met steun van diverse zorginstellingen proberen wij de afstand tot de arbeidsmarkt van onze bakkers te verkleinen.
Wij vinden het belangrijk om de talenten van onze bakkers te ontdekken en ze verder te laten ontwikkelen in het bedrijfsleven. Deze ontwikkeling en het benutten van hun talenten zijn van groot belang voor het geluk van onze bijzondere bakkers. Door onze heerlijke producten te kopen, helpt u mee aan dit geluk.

Smakelijke groet,

Gewoonappeltaart

(bron: www.gewoonappeltaart.nl