1.  Plaatselijk Belang Windesheim

2.  Bestuur
3.  Werkgroepen
4.  Evenementen
5.  Inloopspreekuur
6.  Sociale huurwoningen
7.  Nieuwsbrief
8.  Lid worden
9.  Archief (Nieuwsbrief, beleidsplannen)
10. Privacyverklaring

1. Plaatselijk Belang Windesheim en omstreken

Vereniging voor Plaatselijk Belang Windesheim is opgericht in 1979. De vereniging heeft als doel het bevorderen van een goed leef- en woonklimaat in Windesheim en omstreken. Dit kan zijn door belangen behartiging, maar ook in het organiseren van activiteiten.

Voor alle algemene onderwerpen die het dorp aangaan kunt u bij Plaatselijk Belang terecht. Plaatselijk Belang is een serieuze gesprekspartner van onder meer de gemeentelijke en provinciale overheden. Hebt u bijvoorbeeld vragen of opmerkingen over wegen, bermen, bruggen, verkeersveiligheid neem dan contact met ons op.

Jaarlijks vindt er, in samenwerking met de gemeente, een wijkplatform plaats. Er is altijd overleg met de gemeente Zwolle over de onderwerpen die aan de orde moeten komen.

Bewoners en bedrijven kunnen aankloppen, maar ook de gemeente, woningbouwbedrijven en andere organisaties van buiten het dorp weten de vereniging te vinden.
Met deze website is Plaatselijk Belang zichtbaar en bereikbaar voor een ieder die haar nodig heeft.

2. Bestuur Plaatselijke Belang Windesheim e.o.

Functie Naam  
Voorzitter Dick Jansen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris René van der Have Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester / aanspreekpunt Dierenweide Siebe Pool Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Alg. bestuurslid/ jeugdzaken Daan Wenderich Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Alg. bestuurslid Theo Tobé Communicatie
Alg. bestuurslid Rolf van Toorn Omgeving
Alg. bestuurslid Asje Riezebos Dijk-zaken
     

 3. Werkgroepen

Het J-team Jojanne Pool, Daan Wenderich Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Historische Vereniging mw. R. Ruitenberg dhr. H. Koers
dhr. J. Lambers dhr. A. Wolters
dhr. R. Kattenwinkel dhr. F. Kluiver
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dierenweide De Bergweide Dagelijks beheer: Melvin Moerman
Coördinator: Marloes Viveen
 
     
Redactie Nieuwsbrief Margriet van Bruchem, Theo Tobé Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

4. Evenementen:

>6 januari 2018 Nieuwjaarsreceptie PB en Dorpshuis 
>14 maart 2018 Ledenvergadering. Klik hier voor de agenda
>24 maart 2018 Palmpasen evenement
>27 april 2018 Koningsdag optocht
>4 mei 2018 Dodenherdenking
>27 t/m 31 augustus 2018 Jeugdland
>7 en 8 september 2018 Dorpsfeest
>10 november 2018 Sint Maarten
>24 november intocht 2018 Sinterklaas

5. Inloopspreekuur:
Op het Inloopspreekuur kunnen bewoners terecht met vragen. Aanwezig zijn de wijkmanager namens Gemeente Zwolle en bestuursleden van Plaatselijk Belang. Data: 12 februari - 9 april - 11 juni - 10 september - 12 november 2018 . Tijd: 19:00-20:00 uur. Plaats: Dorpshuis

6. Sociale huurwoningen:
Deltawonen hanteert bij huurwoningen voorrangsregels voor kandidaten die aan de bij de woning genoemde criteria voldoen en een binding met Windesheim hebben. Lees hier verder.

7. Nieuwsbrief Plaatselijk Belang !
Wilt u iets via de Nieuwsbrief van Plaatselijk Belang onder de aandacht brengen, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Kopijdata 2018: 3 februari, 7 april, 16 juni, 15 september en 8 december.


8. Lid worden?
U kunt lid worden van Plaatselijk Belang door een mail te sturen naar de penningmeester, S. Pool: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Rekeningnummer PB Windesheim e.o. IBAN nummer NL38 RABO 0370 2361 49
De contributie bedraagt 15 Euro per jaar.

9. PB Archief Klik hier

10. Privacyverklaring Klik hier