Ja, we gaan weer een feestje bouwen en wel op 20 april 2013. Dit zal de 4de editie van het vrijwilligersfeest Windesheim zijn. Vorige edities waren een succes, we hopen dat het deze keer ook een succes zal worden in het nog niet verbouwde dorpshuis.
Insteek was en is nog steeds een gezellige avond waar we alle vrijwilligers van Windesheimer verenigingen in het zonnetje willen zetten en inclusief verkiezingen wie komend jaar de titel VRIJWILLIGER WINDESHEIM van het jaar zal dragen.

Iets vieren doe je niet alleen, hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Alle leden van de Windesheimer verenigingen, de bewoners uit WINDESHEIM, HERXEN, HARCULO en degene die zich verbonden voelen met Windesheim zijn van harte uitgenodigd.

De titel vrijwilliger, gekozen in 2012, ging naar E. van der Kolk, één van de super vrijwilligers van Windesheim.  Als je nu een vrijwilliger echt in het spotlicht wil zetten, meldt degene dan aan met vermelding van naam vrijwilliger en korte reden waarom je deze vrijwilliger nomineert.

Graag dit voor 01 april 2013 versturen naar E-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hou dus ’s avonds 20 APRIL 2013 vrij in je agenda. Het is een feest voor jong en oud, net als de vorige edities. Was je er niet bij, dan heb je wat gemist. Op de website www.onswindesheim.nl staan nog wel foto’s van dit feest.
 2013 is het jaar van de verbouwing van het dorpshuis de Molenkamp en het thema zal hierbij aansluiten, volgende nieuwsbrief meer hierover. Dus: hou zaterdagavond 20 april 2013 vrij.