Zangvereniging Zanglust/Excelsior bestaat uit twee zangkoren, namelijk Zanglust uit Windesheim en Excelsior uit Wijhe. Deze twee koren zijn in 1996 samengevoegd en gaan sindsdien door als Zanglust/Excelsior.

Wij zijn een gemengd koor dat in 1914 (Zanglust) is opgericht en dat sinds 1996 een samenwerkingsverband heeft met Excelsior uit Wijhe. Ons koor bestaat op dit moment uit 38 leden. Klik hier voor de geschiedenis van Zanglust uit Windesheim

Ons koor zingt in het algemeen geestelijke liederen, maar ook wereldlijk repertoire. Gezelligheid, maar ook goede inzet bij de repetities staan hoog in het vaandel. Met medewerking van zusterkoren worden concerten gegeven. Op verzoek treedt men op bij andere gelegenheden, zoals bv. in verzorgingshuizen, bij kertsmarkten en in kerkdiensten, enz. 

Versterking voor ons koor zou wel heel fijn zijn. Alle stemmen kunnen we gebruiken. Misschien denkt u dat lijkt me wel wat. Schroom dan niet en kom een avond langs. Bel naar de heer Koers of de heer Nauta voor een afspraak.

We repeteren woensdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur, de ene week in 't Langhuus te Wijhe en de andere week in de kerk van de Hervormde Gemeente te Windesheim.

U bent van harte uitgenodigd, probeer het gewoon. Tot ziens. 

Contact: de heer Koers tel: 0529-497222 of de heer Nauta tel: 0570-521895. 

Klik op de links hieronder voor filmpjes van Zanglust / Excelsior op Youtube.

Zanglust/Excelcior staat op de site van de Zwolse Zangraad, klik hier.