GEANNULEERD (12 september)

De zomervakantie is begonnen, maar dit wordt een vakantie zonder fysiek Jeugdland in Windesheim… Maar niet getreurd, je hoeft je niet te vervelen die week! Wat moet je daarvoor doen?

Abonneer je (of je ouders) op youtube.com op het kanaal van juf marijn (met kleine letters). Zet ook het alarmbelletje ‘aan’, dan krijg je bericht als er een nieuwe video komt. En dan wachten tot het 10 augustus is.. en dan hoor en zie je vanzelf wat de bedoeling is! Ik kan wel een klein beetje verklappen, je hebt nodig: wat hout en spijkers, gymschoenen en knutselspullen.. maar meer zeg ik niet! Oh en wat ook leuk is: ook als je op vakantie bent kun je meedoen! 

En verder: op 12 september 2020 komt er ‘iets’: Een leuke activiteit voor alle kinderen die afgelopen schooljaar op de basisschool zaten of dat dan net zitten. Hoe laat precies is nog niet bekend, maar we willen wel graag weten wie er willen komen. Dus durf je je op te geven voor deze verrassing, ergens op 12 september, in Windesheim, geef je dan hier op!  Eind augustus volgt er meer informatie. Opgeven kan tot 23 augustus. 

 Groetjes de organisatie van Jeugdland